Wat doet Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch?

Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch is een vrijwilligersinitiatief, ontstaan uit barmhartigheid voor mensen die zich (tijdelijk) geen kleding kunnen permitteren. Woon je in de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught, Heusden, Maasdriel, Bernheze, Sint-Michielsgestel of Oss en heb je het moeilijk, dan kun bij ons terecht voor gratis kleding, huishoudtextiel en speelgoed.

 

Via diverse officiële instanties als de Voedselbank, de gemeente, Farent en woningcoöperaties kun je naar ons worden doorverwezen. Hoe je in aanmerking komt voor gratis kleding en huishoudtextiel lees je op de pagina Aanmelden. Onze nieuwe openingstijden voor cliënten (alleen op afspraak!) per 11 april zijn: Maandag van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. Op deze dagen en tijdstippen kun je ook kleding, huishoudtextiel en speelgoed inbrengen. Met de verhuizing is onze samenwerking met IngeDinge tweedekans kleding beëindigd. We hebben dus geen winkel meer en zijn alleen nog geopend voor cliënten en de inbreng van goederen.

 

Ook bieden we cliënten een gratis pakket linnengoed, hand- en theedoeken, pyama's, zwemkleding, nieuw ondergoed en nieuwe sokken. Plus gratis speelgoed via onze Speelgoedbank.

 

NB! Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch wordt geheel gerund door vrijwilligers en is afhankelijk van donaties en giften. Wij zijn geen recht, maar een gunst!

 

close
🤞 Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen je alleen relevante nieuwtjes, beloofd!