Inname stop van speelgoed tot 25 maart 2019

Omdat elk kind het recht heeft om te spelen
Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar ieder kind heeft wel het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders. Voor sommige kinderen is een cadeau voor hun verjaardag of een cadeautje met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Wij willen deze kinderen helpen door met speelgoed hun leven een beetje leuker te maken. Kinderen zijn de toekomst!

Speelgoed is ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, het is goed voor de motoriek en creativiteit. Vaak zie je ook dat andere kinderen regelmatiger komen spelen als kinderen thuis leuk speelgoed hebben. Dat is weer goed voor de sociale contacten.

De speelgoedbank biedt cliënten van Kledingbank Den Bosch de mogelijkheid om 2 x per jaar speelgoed uit te zoeken voor hun kinderen, als ook voor een verjaardag of feestdagen.

Afspraak maken
Een afspraak kan worden gemaakt door een email te sturen naar speelgoedbankdenbosch@gmail.com. U dient wel cliënt te zijn van Kledingbank Den Bosch. De Speelgoedbank Den Bosch is gevestigd in het pand van Kledingbank Den Bosch, Kooikersweg 549 (Kruiskamp) in ’s-Hertogenbosch.

Doneer uw oude speelgoed!
Wij verzamelen bruikbaar speelgoed, dat compleet, heel en schoon is. U kunt het brengen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur bij de Speelgoedbank aan de Kooikersweg 545. Of op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdag van 12.00-16.00 uur bij IngeDinge tweedehands kledingwinkel aan de Kooikersweg 547, naast het pand van de Kledingbank (nr. 549).

Heeft u geen speelgoed thuis, maar wilt u toch helpen, dan stellen wij een DONATIE zeer op prijs. Ons rekeningnummer is IBAN NL58RABO0394567366 t.n.v. Stichting Kledingbank ‘s-Hertogenbosch e.o. Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar speelgoedbankdenbosch@gmail.com.

Hartelijk dank!

Gezocht: kinder(loop)fietsjes!

loopfiets