Doneer je oude kleding en huishoudtextiel

Inbrengen van kleding, schoenen, huishoudtextiel kan van di t/m vrij van 10.00 tot 17.00 uur en za van 12.00 tot 16.00 uur bij tweedehands kledingwinkel IngeDinge aan de Kooikersweg 547.

Doneer je speelgoed

Inbrengen van speelgoed kan maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.30 uur bij de ruimte van de Speelgoedbank op de Kooikersweg.

Bedankt Blycolin!

Begin December hebben we een gulle gift gekregen van Blycolin waarmee we onze cliënten weer lange tijd kunnen helpen. Bedankt Blycolin!

Financiële donaties

Ook daar zijn we bij gebaat! Bijvoorbeeld voor het inkopen van nieuw ondergoed. Niemand draagt graag een onderbroek van een ander, toch? Ons rekeningnummer is IBAN NL58RABO0394567366 t.n.v. Stichting Kledingbank ‘s-Hertogenbosch e.o. U kunt ook online doneren via de knop rechts.

Goederen donaties (bedrijven)

Hebt u een bedrijf en wilt u (een partij) goederen, zoals kleding, schoenen, ondergoed, sokken en huishoudtextiel doneren, neemt u dan contact op met Inge Jeunink via info@kledingbankdenbosch.nl.

Vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd op zoek naar extra vrijwilligers voor onder andere het sorteren van kleding en het begeleiden van cliënten. Maar ook naar professionals die hun kennis en ervaring (op afstand) willen in zetten voor het goede doel. Hebt u interesse om ons op vrijwillige basis te helpen, kijk dan bij de vacatures of neem contact met ons op.

ANBI status

De Bossche Kleding- en Speelgoedbank heeft de ANBI status.

anbi