KBSB Nieuwsbrief header (828 × 312 px)

Hoera, we zijn weer open!

Het had (en heeft) wat voeten in aarde, maar we zijn eindelijk weer open! Wat hebben onze vrijwilligers de afgelopen maanden een hoop werk verzet in ons nieuwe onderkomen: het souterrain van de Bank van Lening aan de Schilderstraat 33 in het centrum van 's-Hertogenbosch. Écht fantastisch!

Hoewel we het met aanzienlijk minder ruimte moeten doen, is het ze met veel creativiteit, geduld en veerkracht gelukt om een fijne, nieuwe plek te creëren. Chapeau!

We zijn er nog niet, maar het begin is gemaakt en de eerste cliënten zijn inmiddels geholpen. Natuurlijk is het voor iedereen even wennen en er moeten nog heel wat punten op de i gezet worden.

Ondanks dat hebben we vertrouwen in de toekomst en zijn we blij dat we stadsgenoten, die het (even) niet zo breed hebben, weer kunnen helpen met gratis kleding, huishoudtextiel en speelgoed ♥

Nieuwe openingstijden voor inname per 25 juli

Nieuwe openingstijden KBSB

Zomersluiting

Na wekenlang keihard te hebben gebikkeld, zijn al onze vrijwilligers toe aan een welverdiende vakantie.

Daarom zijn we van dinsdag 9 t/m vrijdag 26 augustus gesloten voor inname en cliëntbezoeken.

Gelieve in die periode géén spullen voor de deur te zetten i.v.m. vandalisme en overlast in de wijk. Bedankt! ♥
We nemen ook weer kleding, huishoudtextiel en speelgoed in. Onze nieuwe openingstijden vanaf maandag 25 juli zijn:

Maandag 10:00 - 15:30 uur
Vrijdag 10:00 - 14:00 uur

Ons adres is:
Souterrain Bank van Lening
Schilderstraat 33
5211 NB 's-Hertogenbosch (centrum)

Kom je met de auto? Vanaf de Zuid-Willemsvaart kan je de Schilderstraat inrijden tot aan het paaltje. Meld je te voet bij de mindervalideningang aan de zijkant. Onze vrijwilligers kunnen het paaltje laten zakken, zodat je je spullen kunt uitladen.
22

Wensenlijstje

Wensenlijst Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch
Er zijn bepaalde spullen waar veel vraag naar is. De inbreng ervan is alleen nihil, waardoor we vaak 'nee' moeten verkopen. En dat doen we natuurlijk liever niet...

We hebben daarom een wensenlijstje opgesteld van goederen die we structureel tekort komen. Kan jij ons hieraan helpen, zodat wij onze cliënten optimaal kunnen bedienen? Héél graag!

Ook (retail)bedrijven, die afgeschreven goederen met belastingvoordeel willen doneren, zijn méér dan welkom!

P.s. andere spullen kunnen we uiteraard ook gebruiken. Dit is slechts een prioriteitenlijstje...

Vacatures: help je ons helpen?

IG verhuizing KBSB (148 × 180 mm) (A4 Document)

Onze stichting zet zich al jarenlang vrijwillig in voor mensen die het (even) niet zo breed hebben. We komen alleen vrijwillige inzet tekort...

Zo zoeken we met spoed:

- Vrijwilligerscoördinatoren
- Cliëntbegeleiders
- Een fondsen- en goederenwerver

Ben jij of ken je iemand die een leuke en zinvolle vrijwilligersbaan zoekt? Help ons helpen door onze vacatures te delen via social media, Whatsapp en/of e-mail!

Gepensioneerd, (tijdelijk) werkloos of re-integrerend? Bij ons kan je naast fijne sociale en interessante zakelijke contacten ervaring en arbeidsroutine opdoen in een veilige omgeving. Lees meer over onze vacatures...
KBSB Nieuwsbrief header (828 × 312 px) (2)

Teken je een verwijsbrief?

Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch is er voor iedereen die het (even) niet breed heeft. Je kunt bij ons terecht voor gratis kleding, schoenen, huishoudtextiel, nieuw ondergoed, nieuwe sokken, nieuwe pyama's, sportkleding, speelgoed, traktaties en cadeautjes voor kinderfeestjes.

Wij werken op basis van doorverwijzing van diverse instanties en professionals, die in nauw contact staan met mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. De tijd die wij kwijt zijn aan de 'screening' besteden we liever aan het verlenen van hulp aan onze cliënten.

Om misbruik van onze vrijwillige hulpverlening te voorkomen, vragen we ze wel om een getekende verwijsbrief mee te nemen. Help jij ons helpen? ♥

Download de verwijsbrief
Heb je nog vragen, wil je vrijwilliger worden, cliënten doorverwijzen, goederen doneren of ons financieel steunen? Check de contactpagina hoe je ons kunt bereiken. Omdat we alleen met vrijwilligers werken, zijn we telefonisch niet bereikbaar. Wel proberen we binnen 24 uur te reageren op e-mails en chatberichten op Facebook en Instagram.

Volg je ons al op de socials?

Instagram_Glyph_Gradient copy
facebook 
LI-In-Bug
Email Marketing Powered by MailPoet