KBSB Nieuwsbrief header (828 × 312 px)

We zijn weer open!

Poehee, het had (en heeft) wat voeten in aarde, maar we zijn eindelijk OPEN! Wat hebben jullie de afgelopen maanden een hoop werk verzet, lieve mensen. Écht fantastisch! Hoewel we het met aanzienlijk minder ruimte moeten doen, is het jullie met veel creativiteit, geduld en veerkracht gelukt om een fijne, nieuwe plek te creëren. Oneindig veel respect en dank daarvoor! ♥

We zijn er nog niet, maar het begin is gemaakt en de eerste cliënten zijn inmiddels geholpen. Petje af! Natuurlijk is het voor iedereen even wennen en er moeten nog heel wat punten op de i gezet worden. We gaan sowieso aan de slag met de wensen en aandachtspunten die JP heeft genoteerd. Mocht je nog iets te binnen schieten, laat het dan weten in de groeps app.
IG verhuizing KBSB (148 × 180 mm)

Inname weer gestart

Ondanks de beperkte ruimte nemen we sinds kort nemen we weer kleding, huishoudtextiel en speelgoed in. De redenen zijn als volgt:
  • Er is behoefte aan specifieke goederen als jongenskleding, herenkleding en jeans. Hiervoor hebben we oproepen geplaatst op o.a. Facebook en Instagram. Volg je ons daar nog niet? Foei! ;)
  • Inbrengers moeten ons opnieuw leren vinden in het centrum
  • De inkomsten via Adil zijn zéér welkom!

Zomersluiting

In gezamenlijk overleg hebben we besloten dat we van dinsdag 9 t/m vrijdag 26 augustus dichtgaan.

Lonneke zal dit o.a. via de socials en op de website communiceren. Ook maakt ze posters voor op de deur bij BvL.

Mocht je plannen hebben, dan wensen we je alvast een fijne, ontspannen vakantie toe. Je hebt het meer dan verdiend!
22

Nieuwe openingstijden per 25 juli

23
Op veler verzoek passen we ook de openingstijden aan.

Vanaf maandag 25 juli (tot aan de zomersluiting) zijn deze als volgt:
  • Maandag 10:00 - 15:30 uur (pauze 12:30 - 13:00 uur)
  • Vrijdag 10:00 - 14:00 uur (pauze 12:30 - 12:45 uur)
De pauzes communiceren we niet naar de buitenwereld. Er kunnen dus inbrengers langskomen, waarvoor hopelijk jullie medewerking en begrip ♥

Vacatures: help je mee?

IG verhuizing KBSB (148 × 180 mm) (A4 Document)
We zijn een bijzondere club, die zich al jarenlang vrijwillig inzet voor mensen die het (even) niet breed hebben.

Tegelijkertijd hebben we onze eigen 'sores' en uitdagingen. Dit geldt ook voor een aantal bestuursleden. Zo is Ruud nog volop in behandeling, werkt Jeanne weer fulltime en heeft Bas een nieuwe baan. Jeanne blijft verantwoordelijk voor de financiën en de inkoop van goederen (o.a. ondergoed en sokken), maar is voorlopig niet operationeel als coördinator. JP, Lonneke, Beppie, Rianne rn Hedy proberen zoveel mogelijk op te vangen, maar kunnen niet alles behappen.

Daarom zoeken we z.s.m. versterking via diverse kanalen. Maar ja, ook de vrijwilligersmarkt kampt met een
enorme krapte...

Je kunt wel bijdragen door onze vacatures direct te delen met familie en vrienden via Whatsapp of e-mail. Help je mee? ♥

Nieuwe vrijwilligersvergoeding
Omdat we jullie harde werken en betrokkenheid enorm waarderen en daar graag iets meer tegenover stellen, mogen jullie voortaan 3 stuks kleding en/of speelgoed uitzoeken per gewerkte shift (minimaal 2 uur). Hoeft natuurlijk niet, maar mag wel :) Gelieve met de coördinator af te stemmen wat je zoal meeneemt.

Dit geldt NIET voor spullen uit pandje 1, zoals nieuwe sokken en ondergoed!

Daarnaast gaan we onderzoeken of we jullie tegemoet kunnen komen in de parkeerkosten van het Transferium. Hier komen we nog op terug!
IG verhuizing KBSB (148 × 180 mm) (1)
IG verhuizing KBSB (2)

Vrijwilligersbijeenkomst

Graag nodigen we je uit voor een vrijwilligersbijeenkomst op maandag 15 augustus om 19.30 uur. Voordat we de locatie bepalen, willen we eerst inventariseren wie hierbij aanwezig kan/wil zijn. Fijn als je dit JP komende week laat weten via secretariaat@kledingbankdenbosch.nl. Het doel van de bijeenkomst is om elkaar weer gezellig 'live' te zien en een aantal zaken te bespreken. Uiteraard zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. We snappen dat het middenin de zomervakantie is, maar september leek ons een beetje laat...?

Vrijwilligers-BBQ

De vrijwilligersbijeenkomst staat overigens los van de BBQ, die we voor alle KBSB-KANJERS in petto hebben. Als bedankje voor jullie tomeloze inzet en loyaliteit. We zoeken nog naar een geschikte datum na de vakantie, maar dat we de verhuizing en jullie noeste arbeid samen gaan vieren staat vast! ♥
Heb je nog vragen of loop je tegen dingen aan waar je je geen raad mee weet? Neem dan contact op met waarnemend voorzitter JP: Tel. 06-52650766 of secretariaat@kledingbankdenbosch.nl.

Volg je ons al op de socials?

Instagram_Glyph_Gradient copy
LI-In-Bug
Email Marketing Powered by MailPoet